8 Sebab Atomy Tipu – Scam 2021

Adakah Atomy tipu? Pada artikel kali ini, kami akan berikan beberapa informasi berkaitan dengan produk Atomy dan sistem Atomy secara ringkas. Terutama kepada mereka yang masih lagi merasakan yang Atomy ini hanyalah satu lagi scam ataupun sistem yang tidak membawa apa-apa manfaat kepada anda.

Kami akan cuba menulis review sejujur mungkin dan kemudian pada akhir artikel, terpulang kepada anda untuk tentukan sama ada anda merasakan ianya penipuan ataupun sebaliknya. Jika anda merasakan yang ianya merupakan satu lagi penipuan, boleh lupakan sahaja dan jika anda merakasan yang ianya program yang bagus, boleh terus membuat pendaftaran.

Pastikan anda baca sampai habis dan kemudian anda buat pilihan sama ada ingin sertai ataupun sebaliknya. Kalau yakin, boleh terus sertai program ini dan tiada masalah untuk anda sertai program ini.

Atomy Tipus

Tak Perlu Ambil Duit Pelanggan – Daftar Percuma

Baru nak sertai dah kena bayar yuran pendaftaran. Ada tu kena bayar beribu-ribu ringgit untuk sertai satu program yang tak tahu pun hala tuju. Disitu sudah ada risiko yang seseorang itu kena tanggung. Macam mana kalau program itu terus hilang dan yuran pendaftaran itu tidak dipulangkan?

Salah satu  sebab saya sertai Atomy adalah kerana sistem ini tidak perlu untuk anda membayar apa-apa yuran pendaftara. Ya, ianya PERCUMA sahaja. Cuma perlukan beberapa detail anda sahaja dan boleh terus membuat pendaftaran. Sebaik sahaja anda sudahpun membuat pendaftaran, boleh mula untuk terus membuat pembelian.

Bukan sahaja daftar percuma, tak perlu juga untuk menjual. Kalau ada yang nak membeli daripada produk ini, apa yang anda perlukan hanyalah untuk daftarkan mereka sebagai ahli dan kemudian boleh terus membeli.

Ramai Yang Dah Dapat Cashout

Daftar puluh-puluh ribu Ringgit. Tetapi bila nak cashout tu bukan main susah. Ini adalah antara beberapa alasan perniagaan rangkaian dan komen negatif yang saya selalu dengar. Tetapi, anda mesti nak tahu kan, apa yang bakal jadi dengan produk Atomy. Betul ke dah ada yang cashout?

Boleh tengok di bawah bukti-bukti mereka yang dah cashout daripada Atomy.

Daripada beberapa ratus kepada beberapa ribu ringgit. Setakat ini, Atomy akan cashout setiap minggu hari selasa tanpa gagal. Kalau nak cashout ni, mestilah kena capai requirement yang telah ditetapkan oleh pihak Atomy ini. Kalau tak, tak dapatlah nak cashout nanti.

Mereka akan update cashout ini pada setiap hari selasa.

Syarikat Kukuh Dari Korea

Atomy merupakan satu syarikat dari Korea yang telah bertapak di Malaysia sejak dari tahun 2016 lagi. Ianya merupakan syarikat yang menjual pelbagai produk di dalam “mall” mereka untuk anda gunakan dalah kehidupan seharian. Antara produk yang dijual adalah seperti berus gigi, ubat gigi, skin care dan lain-lain.

Ianya merupakan syarikat yang kukuh dan telah mendapat tempat dan ahli dalam Direct Selling Association of Malaysia. Boleh tengok penjelasan secara detail berkenaan dengan Atomy pada video di bawah ini. 

Untuk tahu lebih lanjut berkenaan dengan Atomy, anda boleh dapatkan info lanjut dalam artikel kami sebelum ini iaitu Apa Itu Atomy.

Ataupun sebagai alternatif, anda boleh tengok berkenaan dengan penerangan detail Atomy di dalam video di bawah,

Keburukan Produk Atomy?

Saya tidak jumpa apa-apa review negatif berkaitan dengan keburukan produk Atomy di internet. Banyak review-review dan komen positif berkaitan dengan banyak produk Atomy di dalam internet dan juga video testimoni lainnya. 

Tak salah untuk anda cuba sendiri produk yang ditawarkan ini dan lihat sendiri testimoni produk tersebut.

Anda Dapat Barang Dari Shopping Mall

Terdapat banyak barangan yang dijual di dalam shopping mall Atomy ini. Berikut adalah antara barangan popular yang dijual di dalam mall mereka.

  • Hemohim – Produk kesihatan paling laris mereka
  • Ubat Gigi
  • Berus Gigi
  • Vitamin C
  • Skincare
  • Gincu
  • Beg

Banyak lagi sebenarnya produk mereka yang ada. Tak larat nak senaraikan satu-satu. Kalau anda nak tengok produk ataupun nak akses shopping mall mereka, lebih baik anda mendaftar sahaja Atomy ini. Pendaftaran adalah PERCUMA sahaja. Anda hampir tiada apa-apa risiko kalau anda sertai rangkaian Atomy ini. Macam mana tu nak mendaftar?

Boleh KLIK link di bawah ini dan berikan sedikit detail anda, pihak kami akan hubungi anda dalam masa terdekat.

Hanya bagi mereka uang berdaftar dalam rangkaian kami, kami akan berikan beberapa tips penting untuk sukses dalam bentuk video kepada anda.

Orang Ternama Dah Mula Join Atomy

Tak sangka yang beberapa selebriti popular di Malaysia sudah mula menyertai program Atomy ini. Siapa yang saya maksudkan itu? Tidak lain adalah, Dr Fadilah Kamsah, Prof Muhaya dan Tengku Asmadi. Ketiga-tiga nama ini merupakan nama yang tidak asing lagi di Malaysia. Masing-masing mempunyai kepakaran yang berbeza-beza.

Saya telahpun menonton video temubual bersama dengan kesemua tokoh yang saya sebutkan di atas. Ketiga-tiga tokoh ini mempunyai matlamat yang jelas kenapa mereka nak sertai rangkaian Atomy ini. 

Antaranya adalah untuk bantu golongan B40 menjana pendapatan dalam bentuk baru. Ya, memang mudah kerana Atomy tidak perlukan yuran pendaftaran. Cukup syarat, boleh daftarkan sahaja golongan B40.

Apapun niat mereka, yang lebih penting adalah niat anda untuk terus sukses dalam bidang ini. Kalau serious tak ada masalah.

Sekali lagi, adakah Atomy Tipu?

Produk Atomy Halal Atau Tidak?

Memang ada beberapa produk yang mempunyai sijil halal. Sebagai contoh adalah produk di bawah ini.

Produk yang dimakan memang perlukan sijil halal, tetapi produk seperti skin care ini masih perlu untuk anda tengok fatwa-fatwa berkaitan dengan produk ini. 

Apapun, saya rekemen anda sendiri akses Atomy marketplace dan lihat sendiri sama ada produk ini halal ataupun sebaliknya. 

Dah Puas Hati – Anda Rasa Atomy Tipu?

Disebalik kesemua hujah yang saya berikan ini, adakah anda merasakan yang Atomy ini merupakan satu scam ataupun satu penipuan? Kalau anda rasa Atomy tipu, boleh terus tinggalkan Atomy ini dan cari jalan lain untuk tambah pendapatan.

Sebagai alternatif, anda pun boleh tengok video di bawah berkenaan dengan sedikit penerangan kami berkaitan adakah Atomy ini satu lagi scam ataupun sebaliknya;

Tetapi, kalau anda berminat dengan Atomy ini, boleh terus membuat pendaftaran segera. Macam mana nak buat pendaftaran, anda boleh KLIK di dalam link di bawah. Bagi mereka yang mendaftar dengan saya, saya akan sediakan beberapa tips ataupun panduan killer dalam bentuk video untuk anda dapatkan prospek untuk produk Atomy anda. Hanya yang berdaftar dengan saya sahaja ya.

Selepas KLIK link di atas, anda akan dibawa ke laman borang dan diminta untuk kami isikan detail penting bagi tujuan pendaftaran. Pihak kami akan hubungi anda dari situ. Apapun salah sukses dan semoga berjaya untuk anda terutama bagi mereka yang nak tambah pendapatan dan tambah income.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest