3 Senarai Pembekal Alat Tulis Termurah

Sebut sahaja pasal nak cari pembekal alat tulis, memang banyak pilihan di Malaysia. Tetapi nak dapatkan pembekal alat tulis yang memang memberikan alat tulis yang kita mahukan itu agak susah. Apapun, kalau anda nak berjimat, saya nak senaraikan 3 pembekal alat tulis termurah yang anda boleh dapatkan. Memang menjimatkan dan berbaloi untuk anda dapatkan alat tulis dari mereka.

Kedai alat tulis yang saya rekemen ini memang berbaloi untuk anda beli dan yang lebih menarik lagi, anda boleh membuat pembelian secara online sahaja. Harga yang anda dapat daripada alat tulis yang anda mahukan itu, memang murah dan terlampau murah. Tak percaya? Boleh teruskan bacaan sehingga ke akhir artikel untuk anda tahu dengan lebih lanjut.

pembekal alat tulis

Senarai Pembekal alatan tulis murah

Kalau sebut alat tulis, memang ramai yang mencari pembekal pensil, pembekal pen, pembekal file ataupun pembekal kertas. Semuanya adalah dalam kategori pembekal alatan menulis. Tetapi pada kali ini, saya lebih nak rekemen anda pembekal-pembekal ini yang pada saya memang berkaliber dan menawarkan harga yang menarik.

Lebih menarik adalah, anda boleh mendapatkan pembekal barangan ini dari China dan harga yang ditawarkan jauh lebih murah daripada harga pasaran. Nak tahu lebih lanjut, boleh baca tips percuma macam mana nak mula memborong dari China di artikel SINI.

Selain daripada alat tulis, anda boleh juga mencari pembekal peralatan pejabat dan lain-lain. Semua ada di laman yang saya cadangkan ini dengan harga yang jauh lebih murah dan berbaloi berbanding dengan pembekal lain. Yang paling penting adalah, anda tahu apa yang anda nak beli dan ianya adalah langkah yang lebih baik untuk peralatan dan perniagaan anda.

Apa itu Taobao?

Taobao adalah senarai pembekal daripada China. Ianya memang dibuat untuk menghubungkan pembekal atau pengilang di China dengan dunia luar. Jadi, harga yang ada di sini memanglah kompetatif dan adakalanya jauh lebih murah daripada harga biasa di kedai-kedai. Untuk Taobao, anda perlu membeli dengan kuantiti yang ditetapkan, biasanya ada minimum kuantiti. Apapun, ikut kepada keselesaan anda kerana anda masih boleh nego dari segi kuantiti dan harga dengan pengilang di sana.

Apa yang paling penting ketika berurusan dengan Taobao adalah, sentiasa cuba berbincang dengan penjual. Kalau misalkata minimum order adalah 1000pcs, cuba untuk berbincang untuk penjual menjual hanya 500pcs ataupun 100pcs. Semua boleh dirunding.

Tentang macam mana untuk berunding dengan betul, boleh cuba dapatkan panduan Taobao yang saya rekemen di atas untuk maklumat lanjut berkenaan dengan tips dan cara terbaik untuk berurusan di Taobao. Kami ada terbitkan artikel macam mana nak mula beli barang di Taobao dan anda boleh baca artikel tersebut di SINI.

Pembekal Alat Tulis Murah dan Terbaik

Jadi, memang tidak salah, kalau nakkan pembekal peralatan atau alat tulis, salah satu alternatif yang ada adalah di laman yang saya rekemen ini iaitu di Taobao. Banyak pilihan yang ada dan yang lebih penting sekali adalah, anda boleh membuat pilihan hanya di satu laman sahaja. Boleh cari sendiri barangan yang anda mahukan. Ianya memang satu laman yang terbaik untuk mencari barangan yang anda mahukan sama ada untuk jual semula ataupun untuk kegunaan anda sendiri.

Nasihat saya, buat pilihan yang bijak, boleh hubungi penjual untuk mendapatkan maklumat lanjut terutama dalam bab shipping dan lain-lain. Semoga berjaya dengan perniagaan anda.

Apapun, boleh tengok beberapa senarai pembekal di bawah ini. Ianya antara pilihan termurah yang ada di Malaysia. Ianya adalah antara alternatif terbaik terutama kalau anda tak biasa nak berurusan dengan mereka di Taobao.

Borong di China adalah Pilihan Bijak dan Terbaik

Taobao adalah pilihan terbaik untuk mendapatkan barangan dari China. Ianya boleh dikatakan lubuk untuk mereka yang ingin mencari pembekal dari China dengan harga yang terbaik. Sesuai untuk pemborong.

Nak tahu lebih lanjut memang kena ikut link di atas. Banyak yang anda boleh dapatkan pada harga yang murah di pasaran.

Nak dapatkan senarai pembekal alat tulis, saya rekemen anda explote je Taobao ni, senang dan kemudian anda boleh penuhkan kedai anda dengan barangan dari Taobao. Nak jadi penjual di Shopee pun tak ada masalah. Ramai je penjual dari Shopee ni yang sebenarnya borong bari dari Taobao.

Kepada anda, selamat berniaga.

3 thoughts on “3 Senarai Pembekal Alat Tulis Termurah

  1. Hai saya ada stationery shop and nak beli barang barang stationery dlm bulk, pls send quotation to my email and whom should I contact with. abyampika@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest