3 Pemborong Handbeg Murah di Malaysia

Saya tahu, ramai yang mencari pemborong handag murah di Malaysia tetapi tidak tahu nak cari dan dapatkan pemborong dari mana. Jadi, pada kali ini, saya akan berikan beberapa supplier dan pemborong yang boleh membantu anda untuk mendapatkan pemborong berkaliber untuk membantu perniagaan anda.

Apa yang saya nak tunjukkan adalah senarai tempat yang anda boleh gunakan untuk mendapatkan pelbagai barangan keperluan lain daripada pelbagai pemborong. Ya, bukan 3 pemborong sahaja, tetapi ramai lagi pemborong lainnya yang anda boleh jumpa. Yang lebih menarik lagi adalah, harga yang ditawarkan oleh pemborong-pemborong ini memanglah murah dan jauh lebih murah daripada harga pasaran. Memang berbaloi untuk anda cuba tengok-tengok.

supplier-murah

3 Pemborong Handbeg Murah yang anda boleh dapatkan

Saya cuma akan senaraikan 3 pemborong sahaja dulu, lepas itu, anda boleh terus untuk membuat pilihan sendiri tentang yang mana pemborong yang memberikan nilai dan pilihan yang terbaik kepada anda. Berikut adalah 3 senarai pemborong yang bagus dan memang mereka mempunyai pelbagai design menarik untuk handbag moden dan menarik;

1 Pemborong Handbag Murah dari China, Tiada Minimum Order
2 Pemborong Handbag Murah dengan Harga Tidak Masuk Akal – Klik untuk maklumat lanjut
3 Pemborong Handbag Murah dan Menarik, Kualiti terjamin

Bukan setakat 3 ini sahaja, banyak lagi yang anda boleh dapatkan maklumat dan barangan lain di 2 laman yang saya cadangkan ini. Kalau anda lihat, pemborong pertama yang saya rekemen adalah daripada laman Aliexpress. Apa yang menarik tentang Aliexpress ini adalah, anda boleh membeli dengan kuantiti yang murah dan jumlah yang kecil. Tak ada masalah pun untuk membuat dropship daripada Aliexpress ini, cuma masalah penghantaran yang agak lama kerana penghantaran adalah dari China. Kalau perniagaan anda masih kecil dan tidak memerlukan barangan yang banyak, boleh terus membuat pembelian di Aliexpress.

Satu lagi adalah Alibaba. Kalau nak ikutkan, Aliexpress dan Alibaba adalah dibawah syarikat yang sama. Tetapi, mereka menjual dengan cara yang berbeza. Harga yang ditawarkan oleh Alibaba jauh lebih murah dengan syarat anda membeli dalam kuantiti yang banyak. Tak percaya boleh bandingkan harga handbag pemborong no 2 dan 3 yang saya rekemen itu. Murah tak harga yang ditawarkan berbanding dengan pemborong no 1? Murah atau tak banyak beza, jawapan bergantung kepada anda juga.

Tips Lain Membeli Beg dari Alibaba dan Aliexpress

Sedikit tips kalau nak membeli atau dah jumpa produk yang anda mahu beli, sentiasa cuba untuk menghubungi penjual. Dari segi minimum kuantiti semua itu masih boleh dirunding. Anda boleh cuba runding untuk mendapatkan kuantiti yang anda mahukan daripada pemborong atau pengedar di Alibaba ini.

Menarik bukan, lepas itu, anda boleh mencari pemborong handbag murah lain di Alibaba. Untuk pengetahuan, bukan setakat handbag, kalau anda menjual produk lain pun, banyak yang ada di Alibaba ini. Memang menarik dan pada saya ianya memang memudahkan urusan perniagaan. Anda sudah mempunyai tempat untuk mendapatkan supplier atau pembekal peralatan anda.

Fokus pada perniagaan anda, Alibaba dan Aliexpress boleh membantu dari segi barangan

Yup, dengan adanya 2 laman ini, ianya memang memudahkan. Anda fokus pada perniagaan anda dari segi marketing dan lain-lain. Dari segi nak dapatkan pembekal, kenapa tidak cuba dapatkan daripada Alibaba dan Aliexpress. Harga murah dan pada saya berbaloi untuk anda cuba dapatkan satu. Memang terbaik

Alternatif Terbaik Selain daripada Alibaba dan Aliexpress

Selain daripada Alibaba dan Aliexpress, yang terbaik setakat ini adalah anda dapatkan barangan dari Taobao INI. Ianya boleh dikatakan lubuk untuk mereka yang ingin mencari pembekal dari China dengan harga yang terbaik. Sesuak untuk pemborong. Nak tahu Tips Memborong dari China, boleh KLIK SINI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *