3 Senarai Pemborong Kerongsang Murah – Terkini 2022

Ramai peniaga yang cuba untuk dapatkan kerongsang dan mencari pemborong kerongsang murah yang ada di pasaran. Kalau nak ikutkan, di mana nak dapatkan kerongsang dengan harga yang murah dan berpatutan. Jadi artikel ini saya nak rekemen 3 pembekal ataupun pemborong kerongsang murah yang anda boleh dapatkan di pasaran.

Seterusnya, apa yang anda boleh lakukan adalah untuk fokus kepada perkara-perkara lain, seperti marketing untuk perniagaan anda dan juga penambahbaikan sistem atau apa sahaja. Bahagian untuk mendapatkan pembekal ataupun mencari pemborong terutama yang berkaitan dengan kerongsang, boleh serahkan kepada pembekal tersebut. Bukan itu sahaja, anda juga boleh mencari pembekal ataupun pemborong di laman tersebut. Semuanya memang memudahkan dan menyenangkan kerja anda.

borong kerongsang murah

3 Senarai Pembekal Kerongsang Murah di Pasaran

Kalau nak cari kerongsang tu, biarlah berbaloi. Lepas tu bolehlah anda gunakan untuk perniagaan anda sama ada untuk perniagaan kecil-kecilan ataupun perniagaan yang besar. Semuanya bergantung kepada anda juga. Berikut adalah senarai 3 pemborong atau pembekal kerongsang yang murah dan berbaloi untuk anda dapatkan satu;

Boleh baca artikel terbaru kami berkenaan dengan tips dan cara untuk memborong dari China.

Sebagai alternatif, anda boleh tengok video di bawah untuk mendapatkan info lanjut berkenaan dengan tips memborong dari China terkini.

Bukan setakat 3 pembekal ini sahaja, ada banyak lagi pembekal lain yang ada di 2 laman yang saya cadangkan di atas. Kalau nak ikutkan, pembekal pertama adalah daripada laman lazada. Semua ini anda boleh dapat banyak barangan murah dengan beli di Lazada. Kalau nak dapatkan lagi murah, kami rekemen untuk anda dapatkan sahaja panduan borong dari China.

Di sana memang banyak barangan murah yang anda boleh perolehi pada harga yang tak masuk akal.

Apa Itu AliBaba dan Aliexpress

Pemborong di China ada laman Alibaba.com. Kalau nak ikutkan, laman Alibaba ini berfungsi berbeza sedikit berbanding dengan laman Aliexpress walaupun kedua-duanya adalah daripada syarikat yang sama. Harga di Alibaba jauh lebih murah berbanding dengan Aliexpress tetapi dengan syarat yang anda perlu untuk membeli dalam jumlah yang banyak. Untuk Aliexpress, anda boleh membeli walaupun untuk 1pcs dan tiada minimum kuantiti. Sebab itu harga di Alibaba jauh lebih murah berbanding dengan Aliexpress.

Tips untuk mendapatkan deal yang terbaik daripada Alibaba adalah, sentiasa cuba menghubungi penjual. Bila dah dapatkan barangan yang anda mahukan, cuba hubungi penjual dan cuba nego untuk kuantiti yang sedikit. Misalkata minimum barang adalah 1000pcs, cuba nego untuk dapatkan 500pcs ataupun 100pcs.

Semuanya boleh asalkan cuba nego dan cuba hubungi penjual.Penjual di Alibaba akan sedaya upaya memberikan respon kepada anda. Kalau tak percaya, boleh cuba sendiri.

Bukan sahaja 3 pembekal ini, kalau anda ada menjual barangan lain ataupun perniagaan online anda sedang berkembang dan ingin menambah barangan lain, anda boleh dapatkan semua barangan yang anda mahukan di Alibaba dan Aliexpress. Selain itu juga, ramai yang menjadikan Aliexpress sebagai tempat untuk tempahan dropship. Cuma risikonya adalah barangan yang diorder akan lambat sampai kerana masalah shipping dari China.

Biasa akan mengambil masa sehingga 2 minggu sebelum sampai ke tempat yang anda mahukan. Jadi, memang berbaloi. Saya dah berikan banyak tips di sini, seterusnya adalah action atau langkah yang anda patut ambil untuk mengembangkan perniagaan anda. Sebab tu, kalau tak biasa, kami rekemen untuk anda dapatkan je panduan borong dari China di akhir artikel ini. Mudah dan tidak membebankan.

Tak nak cakap banyak, kalau serious nak memborong boleh dapatkan info dan tips di bawah ini.

Pembekal Kerongsang Murah dan Harga yang Menarik

Ya, kalau anda tengok, banyak design kerongsang yang cantik-cantik yang anda boleh dapati di Aliexpress ataupun Alibaba. Memang menarik dan banyak pilihan yang anda. Lagipun, kedua-dua laman ini menghimpunkan pelbagai jenis pembekal di seluruh China. Yang lebih penting juga, anda boleh buat custom made dengan penjual di Alibaba. Mana tahu anda sudah ada design sendiri, cuba hubungi penjual dan cuba untuk buat custom made, penjual memang tiada masalah untuk penuhi permintaan anda.

Alternatif Terbaik Selain daripada Alibaba dan Aliexpress

Selain daripada Alibaba dan Aliexpress, yang terbaik setakat ini adalah anda dapatkan barangan dari Taobao INI. Ianya boleh dikatakan lubuk untuk mereka yang ingin mencari pembekal dari China dengan harga yang terbaik. Sesuak untuk pemborong. Nak tahu tips memborong dari CHINA, boleh KLIK SINI.

One thought on “3 Senarai Pemborong Kerongsang Murah – Terkini 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest