5 Pemborong Jam Tangan Terbaik – Terkini 2023

Anda mencari pemborong jam tangan yang berdekatan dengan anda untuk melamcarkan perjalanan perniagaan anda? Kalau memang anda merupakan pemborong jam tangan, memang banyak tempat yang anda boleh pergi untuk mendapatkan jam tangan pada harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran. Yang paling penting adalah anda tahu apa yang anda cari.

Jadi, khusus pada artikel kali ini, saya ingin membawakan kepada anda beberapa tips penting dan juga beberapa senarai pemborong terbaik untuk anda cuba hubungi. Ianya sesuai jika memang anda mencari pemborong dan pembekal jam tangan, ataupun barangan lain yang terdapat di Malaysia.

Lebih menarik, anda boleh juga gunakan jam tangan ini untuk keguaan sendiri. Pun tiada masalah kerana harganya yang jauh lebih murah daripada biasa.

pemborong jam tangan

Di Mana Nak Dapat Pemborong Jam Tangan Murah?

Sekarang ini, agak sukar untuk cari pembekal jam tangan G Shock, pembekal jam tangan replika di pasaran. Kalaupun pemborong terbaik jam tangan berjenama pun sebenarnya agak susah untuk anda dapatkan. Jadi, pada kali ini, saya nak rekemen beberapa tempat yang anda boleh pergi untuk memborong jam tangan berjenama ataupun yang replika untuk perniagaan anda ataupun untuk apa-apa tujuan lain.

Taobao

Taobao adalah salah satu laman borong di China di mana ianya akan memudahkan anda untuk mendapatkan pelbagai barangan dari sana dengan harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran. Dengan syarat, anda membeli dengan kuantiti yang banyak. Laman ini sesuai untuk mereka yang berniaga kecil-kecilan dan tidak mahu untuk membeli dalam kuantiti yang banyak.

Boleh tengok perkongsian bro Nigel Ong memborong barang di Taobao dan menjual semula di kedai-kedai berhampiran. Ada 2 perkongsian yang saya galakkan untuk anda baca sampai habis;

Dah tengok? Saya tak galakkan anda untuk terus membuat sebarang transaksi dahulu. Pertama sekali adalah faktor bahasa di dalam laman web tersebut adalah dalam Bahasa Cina. Kedua, ada kemugkinan yang anda hanya akan ditipu sahaja nanti.

Kenapa Taobao

Untuk itu, antara solusi yang terbaik kalau anda nak membeli di Taobao adalah dengan melihat Tips Untuk Membeli dari Taobao di atas. Ianya adalah tips terbaik yang ada di Malaysia yang direka untuk membantu banyak pemborong untuk perniagaan mereka.

Panduan ini adalah antara tips terbaik kepada anda untuk mendapatkan barangan yang jauh lebih murah daripada harga pasaran dalam kuantiti yang tidaklah terlalu banyak tetapi berbaloi. Penulis akan tunjukkan kepada anda, satu-satu tips penting untuk memulakan langkah mendapatkan pelbagai barangan pada kuantiti yang minima dan pada masa yang sama, harganya yang jauh lebih murah daripada harga pasaran.

Supplier Jam Tangan Tempatan

Untuk dapatkan pembekal jam tangan murah, berikut adalah beberapa pilihan yang ada untuk anda dapatkan secara.

Untuk info lebih lanjut cara dan tips nak dapatkan pembekal dari China, anda boleh tengok video di bawah ini.

Harap ada banyak yang anda boleh pelajari daripada video di atas.

Jom Mulakan Langkah Anda untuk perniagaan anda

Banyak perkara yang perlu untuk anda ambil langkah penting. Pelaburan dalam bentuk ilmu pun adalah antara salah satu langkah yang penting yang anda perlu ambil terutama kalau anda ingin berjaya dalam pelaburan anda. Inilah yang penting sekali, dan untuk itu, panduan Taobao ini juga boleh dikatakan sebagai salah satu bentuk pelaburan penting untuk anda berjaya.

Disebabkan oleh kenaikan harga barang yang semakin hari semakin tinggi ini, memang mendapatkan barangan murah adalah sangat penting sekali. Ianya untuk mengekalkan anda terus dapat bersaing dengan orang lain dan juga untuk memastikan kadar keuntungan yang anda perolehi terus releven.

Untuk dapatkan info lanjut berkenaan dengan 11 lubuk pembekal di Shopee anda boleh baca dan dapatkan info lanjut di link atas.

51 thoughts on “5 Pemborong Jam Tangan Terbaik – Terkini 2023

    1. Saya berminat dan ingin tahu membuat jualan secara kecil-kecilan…
     Pm saya…

  1. saya berminat untuk cari jam tangan gshock untuk meniaga

  2. Saya seorang Muallaf Dan ingin membuat business jam tangan yang baik.

 1. Assalammualaikum.. Saya berminat utk menjadi penjual kecil kecilan jam Gshock 1:1 copy.. Bagaimana ya sy dptkn stok lebih murah utk dijual semula pd kadar terendah dlm pasaran..

 2. Macam mana nak dapat kan pemborong jam ni

 3. Sy berminat utk mula kan niaga jam secara kecil- kecilan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest