3 Pembekal Pusat Borong Pakaian Terbaik

Kalau anda memang merupakan seorang peniaga, memang anda kena mecari pelbagai alternatif lain terutama pemborong pusat pakaian yang ada di Malaysia. Kalau anda biasa dengan supplier A, cubalah cari alternatif lain daripada supplier lain untuk memudahkan anda agar lebih banyak pilihan dan juga lebih banyak harga yang ditawarkan. Harapnya, dengan itu, akan lebih banyak pilihan yang anda ada untuk perniagaan yang anda jalankan.

Jadi, pada kali ini, saya akan berikan beberapa suggestion kepada anda untuk memborong dalam dan luar negara. Dengan ini, akan lebih mudah untuk anda membuat pilihan dan yang paling penting sekali, perniagaan anda akan terus berkembang mahu di masa akan datang. Beli dengan harga murah, dan jual semula untuk mendapatkan keuntungan yang anda mahukan.

pusat borong pakaian terbaik

Di mana nak dapatkan Pembekal yang anda mahukan di pasaran

Untuk yang berada di dalam negara, boleh cuba untuk ke Kenanga Wholesale. Ianya adalah, pusat borong pakaian yang terkemuka di Malaysia. Lebih mudah untuk anda akses ke sini jika anda tinggal di Kuala Lumpur ataupun Selangor. Anda boleh mendapat harga yang lebih murah di sini kalau anda membuat pembelian dalam kuantiti yang banyak, biasa 3 dan ke atas. Barulah pembelian anda di situ adalah pembelian yang berbaloi.

Majoriti barangan yang ada di sini adalah barangan perempuan seperti baju dan lain-lain. Tetapi masih ada juga barangan baby dan juga baju lelaki kalau anda mahu. Kalau memang anda mencari pusat borong pakaian, di Kenanga Wholesale adalah antara pilihan terbaik di Malaysia. Terutama kalau anda masih baru dan tidak tahu bagaimana nak bermula. Apa barangan yang dijual di sana? Nasihat saya, cuba pergi sekali ke Kenanga Wholesale ini dan lihat sendiri barangan apa yang ditawarkan. Alamat untuk Kenangan Wholesale ini adalah seperti di bawah;

Alamat :
Kenanga Wholesale City Sdn. Bhd.
8-01, Kompleks Kenanga Wholesale City,
No.2, Jalan Gelugor,
55200 Kuala Lumpur.

Harga Parking :
Kereta (Isnin – Jumaat)
3 Jam Pertama – RM 2.00

Kereta (Sabtu, Ahad, Cuti Am)
3 Jam Pertama – RM3.00

Motorsikal – RM1.00

Harga Parking :
Kereta (Isnin – Jumaat)
3 Jam Pertama – RM 2.00

Kereta (Sabtu, Ahad, Cuti Am)
3 Jam Pertama – RM3.00

Motorsikal – RM1.00

Memulakan Perniagaan Tudung

Kalau anda nak memulakan perniagaan tudung, daripada sekecil dropship sampailah nak ada jenama sendiri memang tiada masalah. Boleh juga jadikan perniagaan tudung ini sebagai sampingan kepada perniagaan pakaian anda.

Macam mana nak borong tudung, nak dapatkan niche killer untuk perniagaan tudung, boleh tengok dalam video di bawah ini.

Alternatif lain, anda pun boleh membaca artikel berkaitan dengan perniagaan tudung di SINI. Ianya akan serba sedikit membantu memperbesarkan perniagaan tudung anda.

Pilihan Lain Secara Online

Alternatif kedua bagi anda yang ingin mencari pusat borong pakaian adalah dengan membuat pembelian dari China secara online. Barangan yang ada di China adalah sangat murah dan lebih berbaloi, anda boleh mendapatkan barangan disana pada harga borong.

Terus terang, kalau anda menjual pakaian muslimah, memang agak sukar untuk dapatkan di China, tetapi kalau anda menjual pakaian baby, budak-budak, pakaian lelaki, memang ianya adalah syurga borong terbaik.

Boleh baca strategi dan cara beli barang dari China di dalam artikel di SINI. Mudah je sebenarnya nak dapatkan pembekal dari China ni. Tak susah pun. Kalau memang anda serious nak memborong pakaian, boleh dapatkan tips memborong dalam artikel di atas.

Di tempat apa yang saya maksudkan tersebut? Tidak lain adalah di Taobao.Ya, Toabao adalah salah satu laman yang memang direka khas untuk mencari peralatan atau pembekal yang berkualiti pada harga yang jauh lebih murah daripada harga pasaran. Kalau anda nak memborong di Taobao, saya sarankan anda lihat dulu PANDUAN INI dengan lebih lanjut dan terperinci. Tips Memborong di Taobao terbaik.

Pilihan Lain di Malaysia

Pilihan lain adalah untuk anda dapatkan beberapa pilihan yang boleh anda dapatkan secara online sahaja di Malaysia. Anda boleh mendapat banyak barangan borong murah secara di Malaysia.

Banyak sebenarnya pusat borong pakaian di Malaysia kalau anda pandai cari. Juga pembekal-pembekal yang menawarkan pakaian yang murah pada harga tak masuk akal. Antara tempat yang anda boleh pergi dan dapatkan maklumat adalah di Jalan TAR, Kenanga Wholesale City dan lain-lain.

Pilihan lain tentulah saya rekemen untuk anda cuba memborong barang di China. Lebih speasifik beli je di Taobao.

Pusat Borong Terbaik Untuk Harga Lebih Murah

Kedua-dua tempat ini adalah pusat borong pakaian terbaik yang mudah untuk anda akses dari Malaysia. Selain daripada Kenanga Wholesale, ada banyak lagi pilihan yang ada untuk anda pilih. Tetapi, setelah membuat pemerhatian, memang tidak salah Kenangan Wholesale adalah antara yang terbaik yang ada di Malaysia.

Kalau nak lebih berbaloi, memang anda kena cuba tengok barangan yang ada di Taobao. Gerenti puas hati dan pembelian anda adalah sesuatu yang berbaloi. Boleh cuba untuk tengok-tengok info berkenaan dengan Tips dan Panduan Borong China di SINI.

One thought on “3 Pembekal Pusat Borong Pakaian Terbaik

  1. I’m looking for t-shirt collar or without collar second or new very cheap price..same colour dark blue or yellow
    Quantity 60 to 70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *