9 Info Apa Itu Atomy -Terbaru 2021

Sekarang ini menjadi satu fanomena dan ramai yang nak tahu apa itu Atomy. Jadi, tibalah masanya pada kali ini, kami nak berikan sedikit informasi berkaitan dengan apa yang anda perlu tahu berkenaan dengan Atomy ini. Sedikit latar belakang Atomy, macam mana mereka berfungsi dan yang lebih menarik adalah, peluang untuk anda tambah pendapatan jika terlibat dengan Atomy.

Pada artikel ini, adalah apa yang anda perlu tahu berkenaan dengan Atomy. Memang ada banyak informasi di luar sana dan, kalau anda sebagai seorang pengguna, apa yang anda perlu tahu kalau nak terlibat dengan Atomy, cara nak membeli produk mereka dan tips untuk tambah pendapatan dari mereka.

Lebih mudah, Atomy ini adalah shopping mall online yang menjual barangan keperluan harian seperti ubat gigi, berus gigi, sabun basuh dan sebagainya.  Disebabkan ianya adalah shopping mall online, tiada apa-apa yuran pendaftaran yang dikenakan. Disamping itu, anda boleh tambah pendapatan daripada pembelian anda dan juga mereka yang telah anda daftarkan di bawah rangkaian anda. Macam mana tu? Baca artikel ini sampai habis ye.

apa itu atomy

Kelebihan Atomy

Saya sangat tertarik dengan model perniagaan rangkaian yang ditunjukkan oleh pihak Atomy. Ianya agak berbeza dengan perniagaan model Multi Level Marketing yang biasa di mana, kebiasaan ada yuran pendaftaran. Kemudian, dijanjikan dengan “bulan dan bintang” sebagai contoh, jika anda membayar sebanyak RMx, anda akan dapat pulangan sebanyak RMy setiap bulan.

Jika perniagaan begitu, saya memang langsung tidak tertarik dengan konsep dan model seperti ini. Jadi apa yang buat saya tertarik dengan konsep dan model yang ditunjukkan oleh Atomy ini?

  • Tiada yuran tambahan
  • Tiada yuran tahunan
  • Tiada yuran pengurusan
  • Tidak dibenarkan menjual (Ni paling saya suka sekali)
  • Ada peluang tambah pendapatan (ni pun antara yang buat saya tertarik)
  • Tidak perlu simpan stok
  • Boleh diwarisi sehingga ke 3 ganerasi
  • Point peribadi terkumpul 
  • Semuanya secara online

Ini adalah antara beberapa perkara yang membuatkan saya tertarik dengan model dan perniagaan Atomy ini. 

Ianya tidak seperti modal business perniagaan online lainnya, ianya mempunyai keunikan yang tersendiri.

Betul Ke Atomy Ni Tak Perlu Menjual?

Saya nak highlightkan sekali lagi yang, ini membuatkan saya tertarik untuk Atomy berbanding dengan produk lain. Kenapa tertarik? Sebab konsepnya yang tak perlu menjual. Ya tak perlu menjual, Ok, kalau tak perlu menjual, macam mana pihak Atomy ni nak dapatkan pendapatan?

Memang tak perlu nak menjual, tapi, kalau nak membeli tu boleh je beli sendiri secara online. Macam mana nak membeli? kenalah jadi ahli dahulu. Nak jadi ahli ni kenalah ada yang daftarkan anda untuk jadi ahli dan kemudian boleh mula membeli. Nak jadi ahli pulak, boleh PM kami di bawah ini;

Kami hanya perlukan detail seperti Nama Penuh, No IC, Alamat, dan No telefon untuk kami daftarkan anda sebagai ahli Atomy. Sekali lagi pendaftaran percuma, lepas tu bolehlah mula untuk membuat pembelian dalam mall.

Daftar dengan kami, akan akan berikan 2 video untuk tips anda dapatkan prospek melalui Atomy.

Macam Mana Nak Tambah Income Dengan Atomy?

Nak tambah income ataupun pendapatan dengan Atomy ni tak susah. Cuma perlu tambah network anda ataupun perbesarkan network anda. Lagipun pendaftaran percuma dan tak susah. Tips ataupun cara nak tambah income ataupun buat duit dengan Atomy ini akan saya ceritakan dalam artikel lain. Kerana ianya memerlukan fokus yang lebih dan sumber lain yang lebih detail.

Kali ini akan lebih kepada pengenalan kepada company, cukuplah untuk anda tahu yang sebenarnya, anda boleh buat income dengan Atomy. Untuk info lanjut cara untuk tambah income dengan Atomy, boleh tengok ARTIKEL DI SINI.

Atomy ni Jual Apa?

Ada lebih kurang 200 produk yang dijual di dalam rangkaian Atomy Malaysia. Daripada sabun basuh baju, kepada ubat gigi dan berus gigi, sabun basuh pinggan, vitamin C, skin care dan lain-lain. Ada juga beberapa produk popular untuk Atomy seperti Hemohin dan sebagainya.

Nak tahu jual apa, sekali lagi, anda boleh daftar percuma dengan KLIK Butang di Bawah ini. Berikan sahaja detail anda dan pihak kami akan uruskan selebihnya.

Gambar di bawah ini adalah antara contoh marketplace Atomy.

Barangan akan dihantar terus kepada anda ataupun anda boleh ambil sendiri di cawangan berdekatan. 

Macam Mana Atomy Berfungsi

Ianya berfungsi dengan 3 cara seperti di bawah ini;

  1. Selepas mendaftar, anda perlu menukar status daripada “consumer” kepada “distributer”. Selepas tukar barulah anda boleh mendapat PV daripada rangkaian anda.
  2. Membuat pembelian minimum 10,000 PV ataupun lebih kurang RM100. Ini untuk tukar status kepada “distributor”
  3. Promote ataupun menceritakan produk ini kepada mereka yang terdekat.

Secara ringkasnya, ini adalah antara perkara yang anda perlu dan boleh lakukan untuk kembangkan perniagaan ataupun rangkaian anda. Kalau tak berminat nak menjana pendapatan, tiada masalah untuk anda kekalkan status sebagai seorang consumer.

Ini adalah antara info apa itu Atomy yang anda perlu tahu.

Atomy Scam Ke?

Memang ada yang akan sangsi, Atomy ini scam ataupun penipu. Untuk itu, saya ada buat artikel khusus berkenaan dengan topik ini. Anda boleh baca di dalam artikel Atomy tipu di SINI

Cara Nak Jadi Ahli Atomy

Sekali lagi saya nak beritahu yang, nak jadi ahli, kenalah ada yang daftarkan. Caranya, boleh klik butang di bawah ini, anda akan diminta untuk mengisi maklumat anda. Dari situ, anda boleh berhubung dengan saya ataupun wakil saya untuk pendaftaran. Jika terdapat apa-apa soalan pun boleh dapatkan info lanjut dari situ.

Sebagai bonus, kami akan berikan 2 video private, rahsia untuk sukses dengan Atomy. Hanya yang berdaftar dalam rangkaian kami sahaja. Video akan diberikan selepas selesai pendaftaran.

Hanya mereka yang berdaftar sahaja yang boleh mendaftarkan orang lain. Saya juga akan berikan beberapa tips penting untuk tingkatkan marketing anda agar lebih banyak mereka yang berdaftar di bawah anda. Kebanyakan tips akan diberikan secara PERCUMA.

Apapun, harapnya beberapa info apa itu Atomy ini menjawab persoalan anda berkaitan dengan Atomy.

Anda juga boleh tengok video di bawah berkaitan dengan penerangan kami mudah dan ringkas berkenaan dengan produk Atomy.

Peranan Ahli Apabila Sudah Mendaftar

Apa peranan kalau dah mendaftar sebagai ahli? Adalah menjadi satu kesalahan kalau anda cuba menjual produk di dalam Atomy ini. Kalau ada yang nak beli, daftarkan sahaja sebagai ahli. Ianya semudah itu.

Video di bawah adalah sharing bersama 2 lagi ahli Atomy terkenal iaitu Dr Muhaya dan Dr Fadzilah Kamsah yang pada ketika video ini di upload, mereka baru sahaja join Atomy. Selebriti pun join Atomy, memang terbaik.

Peluang Untuk Tambah Income Lepas Jadi Ahli

Selepas mendaftar sebagai ahli, barulah akan ada peluang untuk tambah pendapatan dan memperbesarkan rangkaian anda. Lagi besar rangkaian, lagi tinggi peluang untuk tambah pendapatan. insyaAllah info berkenaan dengan tips dan cara untuk tambah pendapatan ini akan kami tulis dalam bentuk artikel dan juga video nanti.

Beberapa Produk Popular Atomy

Atomy mempunyai banyak produk yang popular yang ada dalam “marketplace” mereka. Berikut adalah antara produk popular mereka yang anda boleh dapatkan info lanjut dan tips untuk tambah pendapatan.

  • Atomy Vitamin C
  • Atomy Skincare
  • Ubat Gigi Berkualiti Untu Kesihatan Gusi
  • Banyak lagi produk berkualiti lain

Apapun, harapnya artikel apa itu Atomy pada kali ini memberikan anda input dan pencerahan untuk terus sukses. Pada saya, ianya antara beberapa idea perniagaan tanpa modal yang bagus. Ada sahaja model perniagaan lain, seperti dropship, tetapi tetap perlukan modal. Model perniagaan daripada Atomy ini boleh dikatakan sebagai perniagaan tanpa modal.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest