12.12 Sale 2019 – Cara Untuk Berjimat

Artikel pada kali ini adalah khusus untuk 12.12 sale 2019 yang mana pastinya menawarkan peluang untuk anda mendapatkan pelbagai barangan yang anda mahukan pada harga yang menarik. Banyak merchant menawarkan harga runtuh untuk pelbagai barangan dan kali ini kami berikan beberapa tips untuk anda berjimat dan pada masa yang sama menikmati potongan cukai untuk tahun 2019 dan 2020.

Alang-alang berbelanja, biar dapat rebate cukai. Banyak perkara yang anda boleh lakukan untuk anda berjimat dan pada masa yang sama berbelanja. Sekarang sudah tidak sama dengan beberapa tahun dahulu kepada wujudnya pelbagai app yang membolehkan anda menikmati pelbagai cashback. Daripada cashback ini, dapatkan anda memanfaatkan semua peluang yang anda ada untuk membeli pelbagai barangan yang anda mahukan.

Jom Cashback

Sekarang ni sangatlah rugi kalau anda tak pernah manfaatkan atau amik tau pasal cashback. Macam mana nak dapatkan cashback ni? Salah satu cara yang paling efektif adalah dengan cuba dapatkan info pasal ewallet. Sekarang ni dah banyak ewallet yang ada di pasaran Malaysia daripada wallet dari luar negara dan juga yang ada di dalam negara. Dompet digital yang ada di dalam negara juga tidak kurang hebatnya kerana menawarkan banyak manfaat untuk anda dapatkan ataupun berjimat sambil berbelanja. Antara dompet digital yang popular yang ada di Malaysia antaranya adalah boost dan touch n go e wallet.

Nak dapatkan info berkenaan dengan tng e wallet di SINI

Artikel berkenaan dengan boost e wallet akan ada tak lama lagi. Macam mana nak manfaatkan wallet digital ini dengan 12 12 sale? Pastinya anda berbelanja dengan wallet tersebut dan anda akan tahu pengalaman menarik. Saya sendiri menggunakan tng e wallet ini dan menerima cashback hampir setiap hari melalui pelbagai offer menarik yang mereka tawarkan. Antara offer terbaru mereka adalah, cashback RM5 untuk setiap kali isi minyak RM40 di Shell terpilih seluruh Malaysia. Untuk 12 12 sale, tentunya banyak yang menarik yang anda bakal dapat.

Tak percaya, boleh ke SINI untuk dapatkan dan tengok sale terbaik menjelang 12 12

Sambil Shopping – Dapatkan Rebate Cukai Pendapatan

Bila masuk bulan Disember ini, tentunya anda sedang bersedia untuk “declare” cukai pendapatan anda pada bulan April tahun depan. Alang-alang nak “decalare” berapa banyak yang anda bakal dapat dan pada masa yang sama, cuba manfaatkan kesemua rebate cukai pendapatan. Ada banyak cara untuk anda manfaatkan rebate cukai pendapatan antaranya adalah dengan simpanan SSPN ini.

Lifestyle tax pun anda boleh manfaatkan dengan berbelanja di Lazada dan dapatkan rebate yang anda mahukan. Untuk info lanjut berkenaan dengan hal ini, boleh dapatkan di SINI dan anda boleh dapatkan semua info yang anda mahukan.

Kapal Karam Masa Sale 11.11

Dah beli barang masa sale 11.11 boleh pulak kapal karam. Kalau sale untuk 12.12 macam mana pulak? Kalau nak selamat beli je barangan daripada local supplier. Bukan barangan daripada oversea, insyaAllah selamat dan barangan pun cepat sampai. Kalau tak pernah tahu, info berkenaan dengan kapal karam tu anda boleh baca berita ini.

TAIPEI: Sebuah kapal kargo dipercayai membawa muatan barangan ketika promosi Sale 11.11 karam selepas berlaku perlanggaran di perairan Minjiang.

Kapal kargo dari Taiwan itu dikatakan sedang membawa barangan dari TaoBao sebelum dihantar kepada pembeli.

Menurut laporan ETToday dan World off Buzz, sembilan anak kapal berjaya diselamatkan manalaka tujuh kru masih hilang dan dua disahkan maut.

Akibat kejadian itu juga sebanyak 879 tan barang di atas kapal tenggelam ke dalam laut. lagi berita sini.

Untuk Shopping Tools Pelaburan 

Kalau nak cari info berkenaan dengan tools terbaik untuk pelaburan, boleh baca artikel ini. Apapun, harap anda dapat manfaatkan sale kali ini dan alang-alang shopping, dapatkan cashback terus.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest