Pinjaman perumahan, cara untuk jual dan beli rumah, cara untuk refinance ataupun pembiayaan semula rumah anda. Page ini adalah fokus kepada teknik pelaburan berkaitan dengan saham dan artikel berkenaan dengan personal finance. Tetapi lebih memberikan fokus kepada pinjaman rumah dan cara-cara untuk lulus loan rumah anda walaupun bergaji kecil.

Siapa dibelakang smartinvest101.com ini?

Mohd Fais merupakan seorang mortgage consultant, life planner dan perancang kewangan yang boleh memberikan khidmat nasihat berkenaan dengan pinjaman perumahan anda. Servis berkenaan dengan pinjaman perumahan adalah untuk seluruh Malaysia kecuali Kelantan dan Terengganu. Boleh lihat business card di bawah ini. Juga merupakan seorang Perunding Hartanah Berdaftar dengan REN 31960 yang berdaftar dengan pihak LPPEH.

Walaupun mempunyai fokus untuk pinjaman perumahan, kami juga dedicated untuk memberikan beberapa deal yang terbaik untuk projek perumahan di seluruh Malaysia. Daripada projek-projek ini, memang banyak memberikan manfaat yang terbaik kepada rakyat seluruhnya. Kami akan berikan review berkenaan dengan projek-projek rumah murah dan mampu milik yang ada di Malaysia untuk membantu mereka yang ingin mendapatkan rumah.

Kami juga mempunyai hubungai atau rantaian network yang luas dengan agen-agen hartanah di Malaysia ini bagi membantu anda untuk membeli dan menjual rumah yang anda mahukan. Boleh klik link di bawah ini jika anda ingin menjual rumah anda ataupun mendapatkan pinjaman rumah yang anda inginkan. Kami akan mencuba sebaik mungkin untuk tolong anda untuk lulus permohonan pinjaman rumah anda ataupun menjual rumah anda dengan kadar segera.

1 Nak Jual Rumah Anda >>KLIK Untuk Menjual Rumah Anda<<

2 Tak semua nak jual rumah, ada juga nak dapatkan pinjaman rumah untuk lokasi di seluruh Malaysia. Boleh klik ini untuk dapatkan info >>Dapatkan Pinajaman Perumahan<<

Boleh juga lihat beberapa channel kami berkaitan dengan housing loan di media social di bawah

Facebook – Rumah Mampu Milik Johor

Youtube Channel -Mortgage Consultant

Jika anda mempunyai masalah untuk kelulusan pinjaman perumahan, boleh hubungi kami untuk mendapatkan info lanjut.