Jual Rumah

Ingin Nak Jual Rumah Anda?

Berikut adalah 5 Langkah yang Anda Perlu Lakukan Untuk Jual Rumah Anda. Sebenarnya, nak jual rumah ini tidaklah susah!

 1. Periksa Harga Rumah Anda – Ini Untuk Tahu Anda Tidak Jual Rumah Terlalu Rendah Ataupun Terlalu Tinggi. Kami berikan servis PERCUMA Periksa Harga Rumah Anda.
 2. Iklankan Rumah Anda. Ada Bermacam cara nak iklankan rumah anda. Social media dan banyak laman web popular di luar sana.
 3. Cari & Tapis pembeli – Tak semua pembeli layak untuk mendapatkan pinjaman. Penting untuk membuat tapisan. Kalau tak tahu macam mana nak tapis, memang akan membuang banyak masa.
 4. Submit loan ke bank-bank yang OK. Macam mana nak tahu bank yang OK dan tawarkan harga pasaran yang tinggi. Macam mana nak tahu bank mana yang paling mudah untuk lulus berdasarkan kepada pekerjaan pembeli. Sebagai contoh, tak semua bank menerima mereka yang bekerja di Singapura, ataupun income daripada mereka yang bekerja sendiri.
 5. Urusan guaman, macam mana nak tahu peguam yang berkualiti agar rumah anda terjual dengan pantas.

Memang nampak mudah, tapi inilah realiti yang anda perlu hadapi kalau anda nak jual rumah anda. Kalau tak biasa atau tiada kenalan, memang akan ambil masa yang lama.

Kalau Nak Cepat, Serahkan Sahaja Kepada Yang Pakar!

 • Nak check harga pasaran? Boleh, servis periksa harga pasaran boleh dilakukan secara Percuma. (Kecuali Terengganu, Kelantan dan Perlis)
 • Kami iklankan rumah anda kepada laman web popular menjual rumah, social media dan perkhidmatan berbayar lain.
 • Setiap pembeli akan ditapis berdasarkan kelayakan minimum. CCRIS Rekod akan diwajibkan sebelum mereka membeli unit kediakan agar yang benar-benar OK sahaja boleh menempah.
 • Berpengalaman uruskan banyak pinjaman rumah, kami tahu bank mana yang paling sesuai berdasarkan kepada pekerjaan pembeli. Lebih mudah untuk lulus.
 • Urusan guaman pun tiada masalah, kami kenal peguam yang biasa urus kes pinjaman rumah.

>>Nak Periksa Harga Pasaran? Nak Jual Rumah? KLIK SINI<<

Siapa Kami?

Agen Hartanah Berdaftar di bawah Kaizen Realty. Berdaftar dengan LPPEH.

Mohd Fais – Agen Hartanah Berdaftar

Mempunyai rangkaian agen hartanah berdaftar di seluruh Malaysia. Boleh jadi lebih 100 agen akan iklankan rumah anda di dalam networking mereka masing-masing.

Perkhidmatan Kami

 • Jual dan Beli Rumah
 • Khidmat pinjaman rumah
 • Urusan Guaman
 • Tiada cas yang tersembunyi, semuanya akan diberitahu sejak dari awal lagi

Daftar Sekarang!

Jangan berlengah dan jika anda inginkan servis dari kami atau khidmat nasihat, boleh klik borang di bawah ini untuk info lanjut.

>>KLIK Untuk Info Lanjut Jual dan Beli Rumah serta periksa harga pasaran<<

Pin It on Pinterest