Kalau anda sedang mencari pemborong selipar murah, memang anda datang ke tempat yang betul. Pada artikel kali ini, saya nak rekemen pemborong selipar yang murah dan berkualiti dan berbaloi untuk anda cuba dapatkan satu. Kalau anda memang nak menjual semula ataupun nak jual secara online, memang anda datang ke tempat yang betul.

Khusus untuk anda, artikel pada kali ini saya nak tunjukkan 3 pemborong terbaik kalau anda sedang mencari selipar. Pemborong ini menjual jenis selipar yang berbeza-beza dan bergantung kepada selipar yang macam mana yang anda mahukan. Nak selipar Jepun, atau selipar crocks ataupun pemborong dan pembekal yang menjual pelbagai jenis selipar lain pun tak ada masalah. Ada terlalu banyak pilihan yang ada kalau anda cari.

supplier-murah

3 Pemborong Selipar Murah dan Berbaloi Untuk Anda

Kali ini memang saya nak rekemen 3 jenis pemborong selipar ini. Memanglah berbaloi kalau anda dapatkan satu. Nak tahu pemborong yang mana, berikut adalah pemborong selipar yang saya cakapkan;

Pemborongn yang pertama ini adalah pemborong atau pembekal selipar getah. Kalau anda cari selipar getah, memanglah saya rekemen pemborong ini. Nak tahu pemborong yang mana satu, boleh tengok LINK ini untuk jenis selipar dan harga yang ditawarkan.

Pemborong selipar kedua pula adalah pemborong selipar hotel, Kalau anda ada menjalankan perniagaan hotel ataupun homestay, bolehlah cuba untuk mendapatkan pembekal yang saya rekemen ini. Nak tahu pembekal yang mana dan harga, boleh tengok di SINI.

Pembekal yang ketiga adalah penjual selipar pelbagai jenis dan warna. Memang banyak pilihan yang menarik dan anda pun tiada masalah kalau nak menjual semula semua selipar-selipar ini. Nak tahu selipar apa yang saya cadangkan ini, boleh lihat SINI untuk maklumat lanjut.

Selain daripada 3 pemborong ini, anda juga tiada masalah untuk mencari pemborong lain di Alibaba. Ada terlalu banyak pemborong selipar dan peralatan lain di sana. Memang menarik dan banyak pilihan. Yang penting sekali adalah, anda dapat mencari selipar dengan harga yang murah dan tidak perlu ke China kerana apa yang ada di Alibaba pun dah berbaloi untuk anda dapatkan.

Tips Berurusan dengan Pembekal di Alibaba

Kalau nak ikutkan, pembekal di Alibaba ini menawarkan minimum order. Maksudnya, kalau anda nak dapatkan barangan dengan harga yang ditawarkan, kenalah beli dengan minimum order. Tetapi, tips dan trick yang ramai tidak tahu, jangan percaya sangat dengan minimum order tersebut. Sentiasa cuba hubungi penjual dan cuba nego. Anda boleh nego untuk dapatkan kuantiti yang sedikit dan tidak mustahil untuk dapatkan harga yang lebih murah. Kuncinya di sini adalah nego dan nego.

Memang Alibaba ini lebih kepada meminta anda untuk cuba hubungi penjual. Boleh cuba untuk membeli dalam kuantiti yang kurang dan semuanya bergantung kepada anda juga. Ikutkan kepada cara dan perniagaan anda. Apapun, berniaga atau memborong di Alibaba lebih berbaloi tanpa perlu ke China. Memang terbaik dan menarik.

Begitulah setakat ini kalau anda nakkan pembekal atau pemborong selipar murah di pasaran. Bukan sahaja selipar, banyak lagi yang anda boleh dapatkan termasuk plastik, kerongsang dan lain-lain lagi. Alibaba memang berbaloi dan untuk pengetahuan anda, Alibaba ini memang direka untuk menghubungkan peniaga dari China ke seluruh dunia. Harga yang ditawarkan di sana pun memang harga kilang.

Alternatif Terbaik Selain daripada Alibaba dan Aliexpress

Selain daripada Alibaba dan Aliexpress, yang terbaik setakat ini adalah anda dapatkan barangan dari Taobao INI. Ianya boleh dikatakan lubuk untuk mereka yang ingin mencari pembekal dari China dengan harga yang terbaik. Sesuak untuk pemborong. Nak tahu tips Memborong dari CHINA, boleh KLIK SINI.