3 Senarai Pemborong Alat Jahitan Termurah – 2021

Ramai yang mencari alatan jahitan daripada pemborong alat jahitan. Ramai juga yang menghadapi kesukaran untuk mendapatkan bekalan alat jahitan yang berkualiti untuk kegunaan sendiri dan pejabat. Jadi, kali ini, saya nak rekemen 3 pembekal alat jahitan yang berbaloi untuk anda cuba dapatkan daripada mereka.

Fokus artikel pada kali ini adalah ingin memberikan pendedahan kepada anda tentang beberapa supplier ataupun pemborong yang pada saya merupakan pemborong yang berkualiti dan terbaik. Harga yang mereka tawarkan pun murah dan berbaloi.

Harap artikel ini akan sedikit sebanyak membantu anda untuk mendapatkan pelbagai barangan pada harga murah dan berbaloi. Berikut adalah beberapa pilihan yang anda boleh dapat.

pemborong alat jahitan

3 Senarai Pemborong alat jahitan yang berbaloi

Kalau anda mempunyai kedai jahit ataupun ada butik jahitan yang tersendiri, bolehlah dapatkan bekalan perlatan jahitan di pembekal-pembekal ini. Boleh download info percuma di bawah untuk mendapatkan pembekal murah dan mudah dari China;

>>KLIK Untuk Mendapatkan Panduan Percuma Teknik Borong dari China<<

Mana tahu, selain daripada anda mengajar di butik anda, pun boleh ambil stock dan jual barangan jahitan ini. Ianya boleh dijual secara online dan offline. Memang menarik. Yang lebih menarik lagi adalah, selain daripada pemborong peralatan jahitan yang saya cadangkan di atas, anda masih lagi boleh dapatkan pemborong yang lain. Kerana memang ada banyak pemborong lain yang ada di Taobao untuk anda pilih. Terbaik bukan?

Apa itu Taobao

Kalau anda nak tahu, Taobao adalah laman yang dibuat memang khusus untuk menghubungkan pengilang dari China dengan dunia luar. Dengan erti kata lain, harga yang ditawarkan oleh pihak Taobao ini adalah harga kilang. Yang menjadi tidak menariknya, terutama kalau perniagaan anda masih dalam skala kecil, anda kena membeli dalam kuantiti yang banyak. Tetapi tak apa, saya nak tunjukkan tips penting untuk berurusan dengan pemborong di Taobao ini.

Nak tahu tips penting untuk dapatkan pembekal, boleh tengok video di bawah untuk anda dapatkan info lanjut.

Tips penting untuk berurusan dengan Pemborong di Taobao

Apa yang paling penting kalau nak berurusan dengan pemborong di sana adalah, anda kenalah cuba untuk nego atau bincang dengan mereka. Walaupun ada sesetengah penjual yang menjual dengan minimum kuantiti 1000pcs, anda masih boleh nego sehingga 500pcs ataupun 100pcs. Kuncinya di sini adalah cuba hubungi penjual, tawarkan harga dan kuantiti yang anda mahukan. Semuanya memang bisa diatur.

Laman Taobao ini pun memang menggalakkan anda untuk cuba nego dengan mereka. Kalau nak custom made pun tak ada masalah, semunya memang bisa diatur dan memudahkan urusan anda.

Begitulah antara beberapa tips penting ketika berurusan dengan pemborong atau pembekal. Yang menariknya, selain daripada pemborong alat jahitan, banyak lagi pemborong lain yang anda boleh pilih untuk perniagaan anda. Harap artikel ini membantu anda mendapatkan yang terbaik untuk perniagaan anda.

Beberapa Barangan Pada Harga Berbaloi

Berikut adalah antara beberapa pembekal yang kami rekemen untuk anda rujuk bagi mendapatkan pelbagai barangan jahitan pada harga yang murah dan berbaloi. Untuk perniagaan anda ataupun untuk persendirian.

Tips Borong dari China Terbaik Untuk Perniagaan Anda

Taobao adalah antara alternatif terbaik bagi mendapatkan pelbagai barangan keperluan perniagaan anda. Ianya boleh dikatakan lubuk untuk mereka yang ingin mencari pembekal dari China dengan harga yang terbaik. Sesuak untuk pemborong. Nak tahu TIPS Memborong dari CHINA, boleh KLIK SINI.

Cara Marketing Perniagaan Anda

Berikut adalah antara beberapa cara yang kami rekemen untuk anda pasarkan perniagaan anda agar laris dan mendapat banyak pelanggan. Ada 2 medium pengiklanan yang kami nak rekemen untuk sampai kepada pelanggan. Bila anda lakukan, insyaAllah akan semakin ramai pelanggan yang bakal datang ke kedai anda.

Harap artikel ini sedikit sebanyak membantu untuk anda menambah pendapatan dan mendapatkan pembekal pada harga murah.

44 thoughts on “3 Senarai Pemborong Alat Jahitan Termurah – 2021

  1. Saya nak buka kedai menjual alat-alat jahitan. Boleh saya dapatkan senarai harga brg dan nombor contact.

      1. Maaf. Sya juga nak senarai harga barang n contct no.

      2. Assalamualaikum..saya baru trbaca artikel tn ni..bleh saya dptkn maklumat yg sama x..?plan nk buka kdi alatan jahit d kwsn saya ni..t.kasih..

      3. Salam boleh saya dpt kan contact no utk alat-alat jahitan

  2. Saya baru nak bermula berniaga alat alat accessories jahitan . Boleh tuan tinggalkan contact number ke email di bawah

  3. Assalam… Mna nk cri kedai yg ad jual barang2 menjahit? Puas mencari untuk belian pukal.

  4. Tlg beri contact utk saya beli alatan jahitan spt benang dan zip… kalau boleh nak direct pembekal dr malaysia dulu.

  5. sy ingin memulakan perniagaan peralatan jahitan dan kraf..boleh bg sy cadagan pemborong mana yg sy perlu hubungi?? sebagai permulaan..

  6. Saya baru nak berjinak dengan dunia perniagaan untuk menjadi pemborong alat jahitan…brape modal yang minima untuk mulakan perniagan ini dan apakah peralatan yang sangat penting yang sering diperlukan oleh para tukang jahit..terima kasih
    Kak Lin

    1. modal bergantung kepada keluasan kedai, apapun, kami sarankan untuk gunakan khidmat laman web seperti Alibaba untuk info lanjut.

  7. Boleh senaraikan harga barang2 jahitan sya nak buka kedai barang jahitan … sila beri tunjuk ajar..

  8. say pun slalu bli brg dkat taobao..cuma satu je yg slalu jdi masalah…bila kita taip brg yg kta nk tu lain yg kluar..lol …mcm perkataan english dorang guna direct translation…so kena hati2 uols…anyway kualiti brg jauh lbih baik dri barangan china yg ada d msia ni..syabas tuan

  9. Blh bagi senarai harga alat jahitan,sy bru nak mulakan peniagaan menjual alat jahitan..aila tunjuk ajar..no tel atau sebagainya

    1. Boleh contact saya 0132707510
      Saya tgh buat clearance sale
      Expertailor shah alam

  10. Boleh ng contact no na tanya pasal barang jahit..

  11. Saya juga baru nak memulakan perniagaan alat2 jahitan, boleh beri contact no. & lebih info.
    terima kasih

  12. salam

    saya baru terbaca blog ni..
    saya bukanlah tilor tapi saya buat service jahit manik untuk pakaian termasuklah,bag,kasut dan pakaian pengantin..
    boleh saya dapatkan kedai (area kota kinabalu sabah atau semenajung)? yang boleh beli alatan dan manik yg terkini sebab saya selalu beli malalui online shopee rasa tidak berbaloi dan selalu kehabisan stok saya,,
    atau ada cadangan yang boleh batu saya dapat harga murah untuk mendapatkan stok manik-manik

    1. update terkini ada di blog ini, maaf atas kelewatan.

    1. saya dah sertakan, update terkini untuk tahun ini.

  13. Hai,

    Saya baru dalam dunia jahitan dan ingin menjual peralatan jahitan. Boleh saya tahu nama dan contact pemborong termurah. Boleh email saya maslinasolomon@gmail.com.
    Terima kasih.

  14. Hai, blh xbg info utk sy beli secara borong,

  15. Hai,

    Saya ingin menjual peralatan jahitan. Boleh saya tahu nama dan contact pemborong termurah. Boleh email saya “ ejan6262@gmail.com

    Terima kasih.

  16. Moning bolet BG no fon untuk saya dapatkan peralatan Jahit secara borong

  17. Saya nak buka kedai menjual alat-alat jahitan. Boleh saya dapatkan senarai harga brg dan nombor contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *