4 Cara Dapat Topup Free – No 3 Paling Senang

Macam mana cara dapat topup free? Ada banyak cara nak dapatkan topup free ini. Cuma dalam artikel ini kami nak tunjuk 3 cara macam mana nak dapatkan topup yang free. Mintak baca sampai habis kerana pada kali ini kami nak tunjuk beberapa cara untuk memudahkan anda dapat topup free.

Kalau ikutkan, penggunaan data semakin lama semakin banyak dan harga pakej data dan banyak lagi pakej yang ada pula semakin murah. Kan best kalau ada teknik ataupun cara nak dapatkan topup free je. Tak apa, kami tunjuk step by step kali ini untuk memudahkan anda dapat top up secara percuma sahaja.

cara dapat topup free

Cara Dapat Topup Free – Halo Telco

Anda boleh dapat topup free kalau anda menggunakan Simkad Halo Telco. Halo Telco dengan kerjasama Tune Talk menggunakan line Celcom dan biasanya, coverage Celcom ini adalah antara yang terbaik di Malaysia.

Sebelum pergi lebih jauh dalam artikel ini, kalau anda berminat nak dapatkan simkad ini, anda boleh hubungi kami di butang bawah. Giveaway Percuma kami akan berikan 10 simkad percuma setiap bulan kepada mereka yang berminat. Apapun, ianya free sahaja dan anda boleh dapatkan info lanjut seperti di bawah ini.

Ya, anda boleh dapat simkad secara percuma, tapi apa yang anda mahukan adalah topup kan. Tak mengapa anda masih lagi boleh dapat topup. Tak ada masalah.

Dah dapat simkad apa yang anda perlu lakukan adalah untuk daftar simkad tersebut. Nak daftar simkad nanti pakai je applikasi Halo Go Livestyle, mudah je cara nak mendaftar. Dalam aplikasi tersebut, anda boleh memilih sama ada nak kekalkan no lama ataupun nak no baru. 

Dah daftar simkad, anda boleh gunakan no tersebut seperti biasa tak ada masalah. Apa yang lebih penting dari itu adalah macam mana nak dapatkan income supaya anda boleh dapat topup FREE je. Caranya adalah selain daripada anda menjadi pengguna, anda boleh juga ajak rakan-rakan yang lain untuk mendaftar di bawah rangkaian anda. Info lanjut berkenaan dengan cara dan strategi ini akan kami terangkan nanti. Jika anda kenal rakan-rakan yang nak topup prepaid, anda boleh topupkan untuk mereka menerusi applikasi Halo Go Livestyle.

Ini cara mudah untuk anda nak dapat Top Up Free dan yang lebih penting sekali nak dapatkan simkad FREE je. Macam mana nak dapatkan simkad free, boleh sahaja pergi ke butang di atas.

Jadi Penjual Di Shopee

Anda jual barang di Shopee dan keuntungan daripada hasil jualan itu anda boleh guna untuk dapatkan topup. Penting dan memang penting. Ianya possible dan tak susah pun nak menjual di Shopee.

Kalau nak jual di Shopee ini, anda akan tanya, barang apa yang paling sesuai untuk anda jual? Ada banyak barang yang anda boleh pilih untuk anda jual dan salah satunya adalah berkaitan dengan hobi anda sendiri. Bila anda ada hobi, mudahlah nak jual barang tersebut kerana anda tahu serba serbi berkenaan dengan barangan tersebut. Apapun, nak tahu lebih lanjut barang apa yang laku di Shopee, anda boleh dapatkan info lanjut dalam artikel di SINI.

Timbul persoalan pula, macam mana nak cari supplier yang berkualiti. Supplier yang bagus ini kebanyakannya dari China. Akan tetapi, kalau anda nak tahu, anda boleh dapatkan juga pelbagai barangan yang bagus daripada tempat seperti Eco, Ninso, Mr DIY dan lain-lain lagi. Barangan seperti ini, anda jual semula di Shopee tak ada masalah. Ianya lebih kepada persoalan mahu atau tidak je sebenarnya. 

Untuk Shopee, saya lebih rekemen anda baca perkongsian bro INI. Ianya akan sedikit sebanyak membantu anda untuk menjadi penjual yang bagus di Shopee. Daripada keuntungan jualan ini, bolehlah anda guna untuk bayar topup dan secara tak langsung, anda dapat topup secara percuma. Menarik kan!

Guna Stail Dropship

Cara lain untuk dapat topup free adalah dengan menggunakan stail dropship. Dropship ini tak perlukan modal yang terlalu besar kerana barangan semua anda tak perlu simpan. Pihak dropshipper adalah yang perlu simpan barang dan apa yang anda perlu lakukan adalah untuk buat promosi dan promosi. Untuk promosi, biasanya  boleh gunakan medium Whatsapp ataupun Facebook sudah memadai.

Perkara asas berkenaan dengan Dropship anda boleh baca dan dapatkan info lanjut di SINI.

Dalam banyak-banyak stail Dropship, saya paling berminat dengan stail dropship tudung. Ni kerana, nak dapat pembekal dropship pun ada banyak pilihan. Target market pula adalah perempuan bertudung yang memang akan membeli tudung beberapa kali dalam setahun. Anda pilih sahaja niche yang sesuai. Ok, nak tahu macam mana cara nak dapatkan niche, nak dapatkan senarai dropshipper, anda tengok sahaja video di bawah ini. Ya, video di bawah ini memang akan sangat membantu anda untuk bermula dengan dropship tudung.

Tak terhad kepada perniagaan tudung, ada banyak lagi pilihan lain untuk anda sendiri cuba dan dapatkan lebih lanjut. Pun sebenarnya tak ada masalah pun nak jadi dropship dan jual semula produk tersebut di Shopee.

Daftar MAE Gunakan Referal Code Anda

Yang ini paling senang antara semua. Anda ada Maybank Wallet ataupun MAE App? Kalau ada mudahlah. Satu perkara je yang anda perlu buat, anda kena daftarkan orang lain pakai referal code anda. Dah daftar, ianya akan jadi jauh lebih mudah selepas itu. 

Pertama sekali, boleh daftar MAE menggunakan referral code seperti di bawah ini;

MFB10272

MFB10272

MFB10272

Anda perlu download applikasi MAE ini menggunakan smartphone anda. Boleh sahaja kalau nak guna android ataupun apple IOS. Dah download nanti, masukkan je referal code seperti di atas. Lepas itu nanti boleh terus dapat duit dan anda boleh gunakan untuk bayar topup. Secara tak langsung, anda dapat topup free.

Antara banyak-banyak cara, ini yang paling mudah. Apapun, cara pertama menggunakan simkad Halo Telco pun taklah terlalu sukar kerana kalau anda tak nak guna untuk dapatkan income, anda boleh gunakan simkad tersebut untuk keperluan harian. Tak ada masalah pun sebenarnya.

Sekali lagi, nak dapat Simkad FREE boleh KLIK di bawah.

Manfaatkan Topup Anda

Ada banyak cara nak dapatkan topup secara percuma antaranya adalah menggunakan strategi dalam artikel ini. Ini adalah cara dapat topup free yang efektif untuk anda gunakan dan mula aplikasi dalam kehidupan seharian anda. Apapun, kalau anda tak mula, anda tak akan tahu.

Sampai sini sahaja artikel pada kali ini dan harapnya banyak info yang anda dapat. Yang lebih penting dari itu adalah, anda apply info ini dalam kehidupan seharian anda.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest